Al vele jaren is Van Egmond Bouw een begrip in Rijnsburg en omgeving. Rijnsburg vormt reeds sinds de start van de onderneming de uitvalsbasis. Van daaruit werkt een hecht team van zo'n 25 vaste medewerkers, bijgestaan door gerenommeerde installateurs en onderaannemers, dagelijks diverse projecten in de utiliteitsbouw en woningbouw, zowel in opdracht als in eigen beheer. Daarnaast is Van Egmond Bouw op beide deelgebieden ook actief in onderhoud en renovatie. De goede en nauwe samenwerking met diverse architecten van naam bewijst daarbij het vakmanschap van het aannemersbedrijf en haar medewerkers; erkenning door het NVOB en het bezit van het ISO 9002-certificaat staan garant voor kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Niet alleen bij de realisatie van projecten, maar ook als het gaat om de betrokkenheid en het nakomen van afspraken.
 
Vaste waarden
 
Dat zijn vaste waarden die steeds meer opdrachtgevers doen besluiten om van onze diensten gebruik te maken. Evenals de persoonlijke aandacht voor de klant. Want ook daarin onderscheidt Van Egmond zich vanaf de start van elk project. Of de werkzaamheden nu hun oorsprong vinden in aanbesteding of in deelname aan bouwteams, onze medewerkers treden graag op als gesprekspartner. De wensen van de opdrachtgever vormen daarbij altijd de basis. Daarna ontstaat als vanzelf een proces waarin 'meedenken' centraal staat, altijd gericht op een kwalitatief hoogwaardig product.
 
Degelijk Ún compleet
 
Datzelfde doel staat ook onze medewerkers voor ogen. Allround vakmensen die hun ambachtelijke vaardigheden weten te combineren met de modernste middelen en technieken. Met steeds weer een degelijk Ún compleet resultaat dat bij alle partijen tot tevredenheid stemt. Diverse fraai afgewerkte bouwwerken in de bollenstreek en wijde omgeving zijn hiervan de stille getuigen.